gallery/afbeelding2 (2)
gallery/afbeelding1
gallery/afbeelding7
gallery/images (2)
gallery/naamloos

Over oversnes NV

 

Wij zijn onafhankelijk, zelfstandig distributeur/adviseur van verschillende fabrikanten met internationale roots zoals Frankrijk, Nederland, Duitsland en Portugal.                            

Heel belangrijk voor ons, wij werken met professionele & kwalitatieve natuurlijke producten die niet getest zijn op dieren en parabeen vrij.

 

Een groot gedeelte van ons productassortiment hebben we speciaal laten testen door het gerenomeerde instituut "dermatest " . Zij zijn gespecialiseerd in het testen van producten op dermatologisch en klinisch gebied.

"Dermatest" heeft alle geteste vegas-producten als "zeer goed" gekwalificeerd en gecertificeerd.

In de toekomst vindt u dan ook bij deze producten in de catalogus het "dermatest - zeer goed" logo. Hiermee willen wij u overtuigen en verzekeren dat we alleen maar producten inzetten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Dit als extra bevestiging dat u met deze speciaal geselecteerde producten kiest voor een hoge kwaliteitsstandaard.

Wij heten u welkom in de wereld van schoonheid, moderne, trendy geuren en exclusieve verzorgingsproducten.

Pure verzorging voor lichaam en geest. Decoratieve make-up met moderne kleuren ronden het geheel helemaal af. Neem de tijd om het door ons speciaal voor u samengestelde assortiment te leren kennen, zonder enige vorm van haast of aankoopstress. 

Koop is een zaak van vertrouwen! Wij hebben als adviseur de taak u in alle vertrouwen en indien nodig, individueel voorzien van een passend advies dat naar uw wensen is samengesteld.

Wij hanteren ook een tevredenheidsgarantie. Voor verdere vragen, vul het contactformulier in.