Anti-aging

 

 

.Hyaluron care is een superlatief verzorgingsconcept. Dit nieuwe anti-aging concept zal u inspireren. Op basis van recente bevindingen van het hyaluronzuur en het effect hiervan op het gebied van anti-aging heeft geleid tot de ontwikkeling van dit verzorgingsconcept voor uw schoonheid door Vegas cosmetics.

De doeltreffendheid is door een wetenschappelijke studie aan de TU Darmstadt aangetoond!

De Skin Cell tronic:

de moderne Anti-Aging technologie heeft een nieuwe ster, de Skin Cell tronic. Het doel van deze doeltreffende en ongelooflijke techniek is: de sporen van de tijd verminderen, zowel mild als effectief. Deze ster maakt gebruik van de moderne technologie van ultrageluid, met eigentijds LED-licht dat zorgt voor de midle en effectieve vermindering van rimpels, poriën, symtomenvan cellulitis en kleine littekens!

Het gebruik resulteert in een meer elastische , gladdere huid die er jeugdig en fris uitziet. Met dit ingenieuze apparaat masseert en verstevigt u uw huid!

Het is veelzijdig, het gezicht, het decolleté en de hals.

Werking: 1) Ionisatie: scheidt door de continue galvanische stroom de moleculen van hyaluronzuur in ionen, die deze waardevolle actieve stoffen transporteren naar de diepste lagen van de huid.

2) Ultrasoon: 3 miljoen zachte impulsen per seconde masseren onze huid in de diepe, op deze manier reogarniseren ze de cellen en zorgt het voor de grotere absorptie toe van de Acido Hialuronico.Daarnaast stimuleert het de aanmaak van collageen en elastine. De zchte golven van de ultrasoon produceren een milde exfoliatie en een niet-invasieve huid, op deze manier worden alleen de dode cellen en ongewenste onzuiverheden verwijdert.

3) Fototherapie: Door het koude LED-licht met een lage frequentie kalmeert het blauwe licht en vermindert het ontstekingen in de huid. Het rode licht stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine en het groene licht geeft een ontspannend effect in de kleine spieren van het gezicht, hierdoor ontstaat een grote ontspanning van de huid.

Het skin Cell Tronic effect heeft een zeer intensieve werking met direct zichtbaar resultaat. Direct na de behandeling komt er een "lach" op uw gezicht.

Regel de toekomst van cosmetische behandingen voor uzelf thuis. Uw klant kan de behandeling thuis verder zetten die u uitlegt in uw instituut.